¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

Ets nou? Fes clic. aquí

¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

¿No ets client?

Contacta amb nosaltres..

Presentació

 

Les publicacions de la Generalitat de Catalunya


La Generalitat de Catalunya edita publicacions tècniques i de divulgació sobre les àrees d'actuació dels seus departaments (salut, educació, treball, etc.) i sobre les polítiques públiques, el rendiment de comptes (plans d'actuació, memòries, etc.) i la difusió de les normes i disposicions legals.

L'objectiu d'aquesta tasca editorial és dotar els ciutadans, les empreses, les entitats, els sectors professionals i altres col·lectius socials dels materials tècnics o de divulgació que els siguin útils per a l’exercici de les seves activitats i expressar i divulgar les polítiques i les actuacions del Govern.

Les publicacions de la Generalitat de Catalunya s'editen majoritàriament en català, però també en trobareu en altres idiomes: occità, castellà, anglès, francès, alemany, italià, àrab, etc.

 

Com rebre'n informació?


Podeu rebre informació periòdica de les novetats editorials de la Generalitat a través del butlletí quinzenal Informatiu de publicacions, el blog Llibres gencat i els comptes Publicacions de la Generalitat a Facebook i @publicacionscat a Twitter.

 

On es poden adquirir?


Les publicacions de la Generalitat es poden adquirir a aquesta Llibreria en línia de la Generalitat, a la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat i a la vostra llibreria habitual.

 

On es poden consultar?


Les publicacions de la Generalitat, siguin venals o gratuïtes, estiguin exhaurides o no, es poden consultar a les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat de Catalunya (BEG).

Accés al catàleg de les BEG

 

Enllaços

Butlletí electrònic Informatiu de publicacions
llibres gencat. Blog de les publicacions de la Generalitat de Catalunya
Facebook Publicacions de la Generalitat
Twitter @publicacionscat a Twitter.
Programa d'Identificació Visual de la Generalitat de Catalunya

Memòries anuals de l'EADOP (vegeu-ne l'apartat "7. Publicacions")

0.0.0.0.0 6 1 cat Cercant