N’ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

Ets nou? Fes clic. aquí

¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

¿No ets client?

Contacta amb nosaltres..

Condicions d’ús de la Llibreria en línia de la Generalitat de Catalunya

Informació general

En compliment de la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, informem que la titularitat del domini de la Llibreria en línia de la Generalitat de Catalunya (en endavant, la Llibreria), https://llibreria.gencat.cat, correspon a:

Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions
Generalitat de Catalunya
NIF: S-5800004-C

Amb seu a:
Av. de Josep Tarradellas, 20
08029 Barcelona

Per a qualsevol qüestió relacionada amb la Llibreria, pots establir contacte amb:
Tel. [34] 93 292 54 00 (de 8.00 a 14.30 h, de dilluns a divendres, no festius)
Bústia de contacte

El/la comprador/a, en el moment de validar i acceptar la tramitació d’una comanda, es compromet a acceptar les condicions d’ús de la Llibreria. Les compres efectuades a la Llibreria estan sotmeses a la legislació espanyola vigent.

Per a les compres de productes destinats a la redistribució o comercialització posterior, adreça’t, si us plau, al distribuïdor comercial:

Xarxa de Llibres

Tel.: [34] 93 209 69 41
A/e: comandes@xarxadellibres.cat

Preus i disponibilitat

Els preus dels productes de la Llibreria inclouen l’IVA.

Els productes inclosos a la Llibreria estan disponibles, tret d’error o fi d’existències. En aquells casos en què no hi hagi existències d’algun dels articles demanats, l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions (en endavant, EADOP) contactarà amb el/la comprador/a i, si escau, li retornarà l’import que correspongui.

Lliurament del/s producte/s

El lliurament dels productes a Catalunya es farà en un termini màxim de 4 dies laborables a partir de la data de formalització de la comanda, tret de manca de disponibilitat d’existències.

Despeses de tramesa

Les despeses de tramesa són les que figuren a continuació i varien en funció de la destinació del lliurament:

• Catalunya: 5,00 € 
• Illes Balears i Estat espanyol (peninsular): 7,01 €
• Illes Canàries, Ceuta i Melilla: 15,04 €
• Andorra: 10,00 € 

En trameses a la resta de la Unió Europea i altres destinacions les tarifes es mostraran abans de finalitzar la compra.

L’EADOP no es farà càrrec d’impostos especials, aranzels o altres despeses que es puguin produir en el lloc de destinació de l’enviament.

Forma de pagament

El pagament de la comanda s’efectua mitjançant una targeta Visa o Mastercard, a través del Terminal Punt de Venda Virtual de l’entitat financera CaixaBank.

Devolucions

Les comandes podran ser cancel·lades sense cap cost sempre que no s’hagi iniciat l’enviament. La cancel·lació de la comanda un cop s’hagi iniciat l’enviament es considerarà una devolució.

Les devolucions es poden fer fins a 30 dies després d’haver rebut el producte en el domicili del / de la comprador/a, sempre que es conservi el precinte original.

Les despeses del retorn del producte aniran a càrrec del / de la comprador/a i no es retornarà l’import corresponent a les despeses d’enviament del lliurament inicial. Un cop l’EADOP comprovi que el producte està en condicions perfectes, s’abonarà l’import corresponent en el compte indicat pel / per la comprador/a.

En cas de produir-se un error per part de l’EADOP en el producte enviat, o si aquest és defectuós, el/la comprador/a ho podrà comunicar en el termini de 30 dies. En aquest cas, les despeses de devolució aniran a càrrec de l’EADOP, i, en cas que el/la comprador/a decideixi anul·lar la comanda, es farà l’abonament de l’import de la compra i de les despeses de lliurament al compte indicat pel / per la comprador/a.

Les comunicacions sobre devolucions s’han de dirigir a l’adreça de correu electrònic suport.llibreria@gencat.cat, i s’hi ha d’indicar el número de comanda, les circumstàncies de la devolució i el compte on, si escau, l’EADOP ha de fer l’abonament.

Informació de protecció de dades personals

La realització d’una compra a la Llibreria comporta la incorporació de les dades facilitades per la persona compradora —excepte les corresponents a la targeta de crèdit— en el fitxer Gestió de serveis d’informació de publicacions de la Generalitat de Catalunya, del qual és titular l’EADOP.

Amb l’acceptació de les condicions d’ús de la Llibreria, la persona compradora atorga el seu consentiment per tal que l’EADOP la informi de les noves publicacions i promocions referides a la venda de les publicacions de la Generalitat de Catalunya.

Identificació del tractament de dades personals

Responsable del tractament:
Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya, av. de Josep Tarradellas, 20, 08029 Barcelona. Més informació, al web https://dogc.gencat.cat/ca/sobre-el-dogc/eadop/.

Finalitat:
Difondre i comercialitzar les publicacions de la Generalitat de Catalunya. 

Legitimació:
Consentiment de la persona interessada i/o execució d’una relació contractual. 

Destinataris:
Les dades únicament es comunicaran a terceres persones quan siguin necessaris els serveis d’empreses alienes per executar la compravenda de publicacions i sempre d’acord amb la llei. 

Drets de les persones interessades:
Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i sol·licitud de limitació adreçant al responsable del tractament el formulari que es troba a la teva disposició a l’apartat “Protecció de dades personals” del web de l’EADOP.

Informació addicional:
En l’apartat esmentat (“Protecció de dades personals”) pots ampliar aquesta informació i conèixer detalls del tractament de les dades.

Seguretat

L’intercanvi de les dades entre el/la comprador/a i l’EADOP s’encripta sota el protocol segur SSL (Secure Sockets Layer).

La Llibreria disposa d’un certificat electrònic que garanteix les comunicacions segures a través del protocol SSL.

L’EADOP utilitza el servei de TPV virtual (passarel·la de pagaments per Internet) que comprova la validesa de la targeta de crèdit i la seva operativitat.

El TPV virtual utilitza els protocols VERIFIED by VISA i MASTERCARD SECURECODE.

0.0.0.0.0 6 1 cat Cercant