N’ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

Ets nou? Fes clic. aquí

¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

¿No ets client?

Contacta amb nosaltres..

Preguntes freqüents

 

Com puc rebre informació de les novetats editorials que publica la Generalitat de Catalunya?


 Podeu rebre informació periòdica de les novetats editorials de la Generalitat de Catalunya subscrivint-vos al butlletí electrònic quinzenal Informatiu Publicacions de la Generalitat de Catalunya, o a través de:

Blog Llibres gencat
Facebook "Publicacions de la Generalitat de Catalunya"
Twitter @publicacionscat
- Instagram@publicacionscat

...on s’informa de les novetats editorials, les presentacions, els punts de venda, etc.

 

On es poden adquirir les publicacions de la Generalitat de Catalunya?


 Les publicacions de la Generalitat es poden adquirir a:

1.- Llibreria en línia de la Generalitat
2.- Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat
3.- Les publicacions de la Generalitat tenen distribució comercial i es poden adquirir també a la vostra llibreria habitual.

 

On puc trobar edicions de normes legals?


A la col·lecció “Quaderns de Legislació” hi trobareu publicades les lleis i reglaments de més actualitat. La consulta de normativa de Catalunya actualitzada, però, es pot fer en línia a través del Portal Jurídic de Catalunya. S’hi pot consultar la versió oficial publicada al diari oficial i la seva versió consolidada, que inclou totes les modificacions que ha sofert una norma fins a una data determinada. A més, l'esmentat Portal manté la col·lecció en línia "Codis de Legislació".

 

On puc trobar els productes i serveis cartogràfics de la Generalitat?


A la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat trobareu o podeu encarregar els mapes i altres productes cartogràfics editats per la Generalitat de Catalunya. També els podeu trobar a les llibreries especialitzades, o bé directament a la botiga de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (Parc de Montjuïc, s/n - 08038 Barcelona - Tel. 93 567 15 90 - https://www.icgc.cat).

 

Sé que la Generalitat de Catalunya ha publicat un llibre o revista, però no el trobo al catàleg de la Llibreria en línia


El catàleg de la Llibreria en línia inclou els llibres i les revistes que es troben a la venda. Pot ser que la publicació que cerqueu estigui exhaurida o sigui gratuïta.

En aquests casos, podeu obtenir-ne informació a la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat, o bé recórrer a la consulta a través de la xarxa de biblioteques:

Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (inclou la Biblioteca de Catalunya)
Catàleg de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat.

També podeu contactar directament amb les unitats de difusió o publicacions de cada departament.

Si us sembla que es tracta d’una errada del Catàleg de publicacions, us agrairem que ens ho feu saber: bústia de contacte.

 

Com puc trobar i subscriure’m als butlletins electrònics que publica la Generalitat?


A la pàgina Butlletins gencat trobareu tots els butlletins electrònics que publiquen els departaments i organismes de la Generalitat de Catalunya, amb notícies i avisos sobre els seus àmbits d’actuació (medi ambient, consum, cultura, empresa, educació, emergències, llengua, oposicions, salut, beques universitàries, etc.).

Aquesta pàgina permet de consultar-los per matèria i triar quins butlletins voleu rebre a través d’un servei de subscripció únic, que només requereix emplenar un senzill formulari i fer servir una contrasenya. Sempre podreu afegir butlletins o cancel·lar subscripcions i rectificar o suprimir les vostres dades personals.

 

0.0.0.0.0 6 1 cat Cercant