N’ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

Ets nou? Fes clic. aquí

¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

¿No ets client?

Contacta amb nosaltres..

Fitxa de l'article

Aplicació de les millors tècniques disponibles en l'elaboració de vi i cava

Aplicació de les millors tècniques disponibles en l'elaboració de vi i cava

Editor: Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural
Col·lecció: Documents Referència sobre les MTD aplicables a la
16,00 €
Estoc: Sí

  Termini de lliurament estimat:

De 24 a 48 horas

ISBN:
978-84-393-8774-9
EAN:
9788439387749
Idioma:
Català
Format:
rústica
Mides:
21x29,7 cm
Pàgines:
168
Matèria:
Agricultura-Recerca i innovació
Any:
2011
Pes:
512 gr
BIC:
Sinopsi
En aquest document es descriuen els resultats principals, se sintetitzen les conclusions més importants sobre les millors tècniques disponibles del sector vitivinícola i es donen els corresponents nivells de consum i emissions.
ISBN:
978-84-393-8774-9
EAN:
9788439387749
Data:
12/12/2011
Idioma:
Català
Format:
rústica
Mides:
21x29,7 cm
Pàgines:
168
Matèria:
Agricultura-Recerca i innovació
Any:
2011
Pes:
512 gr
Et podria interessar

Parc Nacional Aigüesto...
Estoc: Sí
   15,00 €
Armet Unzeta, Oriol
Estoc: Sí
   6,00 €
Diego García, Ferrer
Estoc: Sí
   12,00 €
Mallarach i Carrera, J...
Estoc: Sí
   10,00 €
RCR Aranda Pigem Vilal...
Disponible al editor
   15,00 €
0.0.0.0.0 6 1 cat Cercant