N’ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

Ets nou? Fes clic. aquí

¿Ets client?

Introdueix les teves dades d’accés


 

¿No ets client?

Contacta amb nosaltres..

Presentació

Les publicacions de la Generalitat de Catalunya

La Generalitat de Catalunya edita publicacions tècniques i de divulgació sobre les àrees d’actuació dels seus departaments (salut, educació, treball, etc.) i sobre les polítiques públiques, el rendiment de comptes (plans d’actuació, memòries, etc.) i la difusió de les normes i disposicions legals.

L’objectiu d’aquesta tasca editorial és dotar els ciutadans, les empreses, les entitats, els sectors professionals i altres col·lectius socials dels materials tècnics o de divulgació que els siguin útils per a l’exercici de les seves activitats i expressar i divulgar les polítiques i les actuacions del Govern.

Les publicacions de la Generalitat de Catalunya s’editen majoritàriament en català, però també en trobaràs en altres idiomes: occità, castellà, anglès, francès, alemany, italià, àrab, etc.

Per a les publicacions de la Generalitat dels anys 1931-1939, vegeu l’apartat "Dades obertes" al final d’aquesta pàgina.

Com rebre’n informació?

Pots rebre informació periòdica de les novetats editorials de la Generalitat a través del butlletí quinzenal Informatiu Publicacions, del blog Llibres Gencat i dels comptes Publicacions. Generalitat de Catalunya a Facebook, @publicacionscat a Twitter i @publicacionscat a Instagram.

On es poden adquirir?

Les publicacions de la Generalitat de Catalunya es poden adquirir en aquesta Llibreria en línia de la Generalitat, a la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat i a la teva llibreria habitual.

On es poden consultar?

Les publicacions de la Generalitat de Catalunya, siguin venals o gratuïtes, estiguin exhaurides o no, es poden consultar a les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat de Catalunya (BEG).

Accés al catàleg de les BEG

Dades obertes

Hem publicat i es poden descarregar del portal “Dades obertes de Catalunya” els conjunts de dades:

Catàleg de publicacions de la Generalitat de Catalunya (1931-1939)

Inclou les dades bibliogràfiques de les publicacions (llibres, opuscles i publicacions periòdiques) editades pels diversos departaments i organismes de la Generalitat de Catalunya en el període comprès entre el 1931 i el 1939. Aviat, inclourà també l’enllaç a les publicacions digitalitzades. Més informació d’aquest projecte.

En preparació

Catàleg de publicacions de la Generalitat de Catalunya (1977- )

Inclou les dades bibliogràfiques de les publicacions venals (llibres, opuscles i publicacions periòdiques) editades pels diversos departaments i organismes de la Generalitat de Catalunya des del seu restabliment l’any 1977. Inclou també un resum de cada publicació i l’enllaç amb la fitxa de la Llibreria en línia de la Generalitat quan la publicació té estoc.

Enllaços

Butlletí electrònic quinzenal Informatiu Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Llibres Gencat. Blog de les publicacions de la Generalitat de Catalunya

Facebook: Publicacions. Generalitat de Catalunya

Twitter: @publicacionscat

Instagram: @publicacionscat

Programa d’Identificació Visual de la Generalitat de Catalunya

Memòries anuals de l'EADOP (vegeu-ne l’apartat “7. Publicacions”)

 

0.0.0.0.0 6 1 cat Cercant