Accés al contingut
Accés al menú de continguts
Inici > Llibreria > Fitxa de la publicació
Fitxa de la publicació < Torna
Trenta-cinc anys de restauració monumental. L'obra del Servei de Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat de Catalunya (1980-2015)

Trenta-cinc anys de restauració monumental. L'obra del Servei de Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat de Catalunya (1980-2015)
Editor:
 Departament de Cultura 
Pàgines:
 908 
Llengua:
 Català 
ISBN/ISSN:
 978-84-18601-28-6 
EAN:
 9788418601286 
Codi intern:
 001032305 
Edició:
 1a ed. 
PVP:
 60,00 € 

Resum:

A les pàgines d'aquest llibre es desplega el detall de les actuacions més destacades de la difícil tasca d'intervenció en el patrimoni. No és senzill restaurar arquitectura. Perquè no és restaurar, no és tornar a l'estat primigeni. És afegir una nova capa, un nou sediment, al sofisticat mecanisme que és un edifici. En aquestes pàgines també hi podem llegir una evolució en el treball que ens porta fins al model actual d'intervenció. Una manera de fer lluny de l'espectacularitat gratuïta, que pren la via de la recerca, dels equips pluridisciplinaris, del diàleg i d'intercanvi i el coneixement que produeixen.


Cercador de publicacions


Cerca avançada

Fragments   


Amb les tropes franquistes ocupant les Vilelles, alhora que avançaven per altres pobles del Priorat, la situació de l'exèrcit republicà a Montsant ...[+]
 

Cistella

0 Productes escollits
Avís legal | Accessibilitat | Condicions d’ús | Suport | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya